Η Συμμετοχή μου στην ενεργό πολιτική…

Φίλες και Φίλοι,

Μετά από πολλά χρόνια άσκησης του επαγγέλματος του Ορκωτού Ελεγκτή και γνωρίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας της κοινωνίας μας, αποδέχθηκα την πρόσκληση του προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας.

Πρόθεσή μου είναι να συγκρουστώ με νοοτροπίες που κρατούν δέσμια την Ελλάδα στο χθες και να υπηρετήσω τον τόπο μου με οδηγό τις αρχές και τις αξίες που πορεύτηκα μέχρι σήμερα. Με μεθοδικότητα, εργατικότητα και υπευθυνότητα.

Θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για ένα κράτος που θα παρέχει ασφάλεια στους πολίτες του. Ένα κράτος κοινωνικής πρόνοιας, που θα επιδεικνύει την αλληλεγγύη του στους αδύναμους και θα παρέχει αξιοπρεπή υγειονομική περίθαλψη στους πολίτες του. Ένα κράτος δικαίου που θα απελευθερώσει τη δημιουργικότητα του Έλληνα και θα δώσει κίνητρα για νέες δουλειές, με έμφαση στη μείωση των φορολογικών συντελεστών και των ασφαλιστικών εισφορών, ώστε να σταματήσει η φυγή των παιδιών μας στο εξωτερικό. Για ένα κράτος αποτελεσματικό, που δεν θα ταλαιπωρεί τους πολίτες του και θα δώσει τη δυνατότητα στους οικονομικά ασθενέστερους να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η παράταξη που έχει βάλει πλάτη στα δύσκολα και έχει βγάλει την πατρίδα μας από ιστορικά αδιέξοδα.

Με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εγγυόμαστε την έξοδο της χώρας μας από την παρατεταμένη οικονομική κρίση και την είσοδο της σε μια νέα εποχή.

Σας καλώ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές να δώσουμε μαζί αυτόν τον αγώνα, ώστε να αποκτήσει η Αχαΐα και η πατρίδα μας τη θέση που τους αξίζει.

 

Γραφείο Πάτρα

  • Μαιζώνος 121, Πλατεία Γεωργίου (5ος όροφος), ΤΚ 26221

  • 2610 338660, 2610 241005
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο Αίγιο

  • Μητροπόλεως 43-45 (2ος όροφος), ΤΚ 25100

  • 2691 110439
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.