Ο Γιώργος Κουτρουμάνης περιόδευσε στον Δήμο Ερυμάνθου

Ξεκινώντας τις προεκλογικές περιοδείες του, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας και πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης επισκέφθηκε την Παρασκευή τον Δήμο Ερυμάνθου.

Αναλυτικότερα, ο κ. Γ.Κουτρουμάνης μετέβη αρχικά το πρωί στην Χαλανδρίτσα, όπου στο δημαρχείο της συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ερυμάνθου κ. Θάνο Καρπή, με τον οποίο είχε μια μακρά και εποικοδομητική συνομιλία για τα ανοικτά τοπικά θέματα και προβλήματα της περιοχής.

Επιπλέον, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας, όπου ενημερώθηκε από την Διοίκηση για τις ελλείψεις που αυτό αντιμετωπίζει και το μεγάλης σημασίας έργο που επιτελεί ως προς την πρωτοβάθμια περίθαλψη της κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, στην συνέχεια μετέβη και στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου είχε μια εγκάρδια συζήτηση με τους αστυνομικούς του τμήματος, δεδομένου ότι τον συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί με την Ελληνική Αστυνομία, αφού στα φοιτητικά του χρόνια υπηρέτησε παράλληλα στην Αστυνομία ως Υπαξιωματικός σε υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης.     

 Ακολούθως, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης επισκέφθηκε το Ίσωμα και τις Φαρρές και ολοκληρώνοντας αυτή την πρώτη περιοδεία του κατέληξε στη γενέτειρα του, το Βασιλικό. Εκεί, μέσα σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα τον υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, με τον ίδιο να είναι εμφανώς συγκινημένος και να μην απευθύνει την καθιερωμένη πολιτική ομιλία, καθώς χάθηκε στις αγκαλιές των συμπατριωτών του.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας και πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας διατηρεί ισχυρές και στενές σχέσεις με τους κατοίκους της ιδιαίτερης πατρίδας του, την οποία επισκέπτεται συχνά, καθώς πέρα από την πατρική του κατοικία επιμελείται προσωπικά της αγροτικής περιουσίας που κληρονόμησε από τους γονείς του.

 

 

Εξάλλου, συνεχίζοντας τις περιοδείες του, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης θα μεταβεί σήμερα στις 8:30 το απόγευμα στο Μαζαράκι, 9:00 το Κώμη και 10:00 το βράδυ την Μιτόπολη όπου και θα είναι ο τελικός σταθμός της σημερινής περιοδείας του.

Γραφείο Πάτρα

  • Μαιζώνος 121, Πλατεία Γεωργίου (5ος όροφος), ΤΚ 26221

  • 2610 338660, 2610 241005
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο Αίγιο

  • Μητροπόλεως 43-45 (2ος όροφος), ΤΚ 25100

  • 2691 110439
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.